Geboortekaartje herfst

Hoera, een herfstkindje op komst!

Wat een feest om je kleintje te mogen verwelkomen in de herfst. De natuur transformeert van felle kleuren naar warme bruin- en geeltinten, die zich perfect lenen voor een knus kleurenpalet in jouw geboortekaartjes met herfstthema. Er is niets mooier dan een zorgvuldig uitgekozen kaartje dat perfect past bij de komst van jouw kleine spruit.

Studio Noorderlicht biedt jou de liefste en kleurrijkste herfst illustraties voor jouw unieke geboortekaartjes.

Kies een van de geboortekaartjes uit de herfstcollectie en laat deze volledig naar wens aanpassen. Ook kun je een compleet uniek ontwerp laten maken. Dus ben je geïnspireerd door een van deze ontwerpen, gebruik die dan vooral als voorbeeld tijdens ons oriënterend gesprek.

Vraag nu jouw offerte aan

Herfst geboortekaartjes personaliseren

 • Snelle reactietijd en persoonlijk contact
 • Aangepast ontwerp met 1 feedbackronde
 • Digitale proefdruk

Of je nu kiest voor kleurrijke geboortekaartjes met vrolijke bosdiertjes, minimalistische geboortekaartjes met subtiele warme herfstkleuren, of een warm aangekleed baby’tje in een trui en muts – Je vindt het allemaal bij Studio Noorderlicht.

Uiteraard pas ik de naam aan in elke gewenste kleur en is het mogelijk om elementen aan te passen, toe te voegen of verwijderen. Denk aan een extra diertje naast de wieg of jouw baby in een ander kledingstuk. Zo komen we samen tot een bijzonder herfst geboortekaartje voor jouw mooie gezin.

Aangepast geboortekaartje bestellen

 1. De eerste ideetjes
  Eerst nemen we samen de tijd om jouw wensen en ideeën te bespreken. Denk aan:
  • Gewenste illustraties en kleuren
  • Type geboortekaartje (ongevouwen, klapkaartje, tweeluik)
  • Het aantal geboortekaartjes
  • Kleur/type envelop
  • Extra’s zoals sluitstickers, geboorteposter, geboortevlag, geboortebord
  • Uitgerekende datum
 1. De offerte
  Aan de hand van jouw ideeën en wensen stel ik een offerte op, inclusief drukkosten en de gewenste extra items.
 2. Ontwerpen
  Als je akkoord bent met de offerte, ga ik aan de slag met het ontwerpen van het geboortekaartje. Je ontvangt binnen twee weken een schetsvoorstel. Ik ontvang graag jouw feedback en zal hierna het definitieve ontwerp doorsturen.
 3. Laatste details
  Terwijl het geboortekaartje helemaal gereed is, kijken we naar de extra’s zoals sluitstickers, postzegels, enveloppen, geboorteposter, geboortevlag of geboortebord. Dit pakket ontvang je op tijd zodat je alles ruim voor de uitgerekende datum af kunt vinken van je to-do-lijst.
 4. Hoera, je kindje is geboren!
  Je kindje is geboren, gefeliciteerd! Wanneer het jou uitkomt, ontvang ik graag de details voor op het kaartje en maak ik een digitale proefdruk als laatste controle. Die eerste periode met je baby kan ervoor zorgen dat je iets minder scherp bent. Check dus altijd extra goed de spelling van de naam, geboorte details en contactgegevens.

Hierna ontvang je de geboortekaartjes binnen ongeveer twee werkdagen bij jou thuis. De hele wereld mag nu weten dat jouw wondertje er eindelijk is.

Vraag nu jouw offerte aan

Uniek geboortekaartje bestellen met herfst thema

Heb je helemaal een idee in je hoofd en wil je een compleet gepersonaliseerde illustratie laten maken voor jouw geboortekaartjes? Ook dat kan! Vraag een offerte aan en ik neem snel contact met je op om jouw wensen samen door te nemen.

Kleurenpalet en elementen in de herfst-illustraties van Studio Noorderlicht

Kleurenpalet voor jouw herfstige kaartjes

Stel je de herfst voor met haar warme tinten; dat is het palet waar ik mee werk voor jouw herfst geboortekaartje. Ontdek de kleuren bordeauxrood, diep oranje, en mosgroen, gecombineerd met zachte crème- en beigetinten die perfect de zachtheid van jouw pasgeboren baby weerspiegelen.
Gekozen voor een uniek ontworpen geboortekaartje? Ik help je graag bij het selecteren en combineren van deze herfstkleuren om een geboortekaartje te ontwerpen dat visueel aantrekkelijk is en waar jij van gaat glunderen.

Kleurenpalet geboortekaartjes herfst

Herfst elementen

In de herfst biedt de natuur ontelbaar veel elementen die ideaal zijn om in een geboortekaartje te verwerken. Denk aan jouw kaartje, versierd met illustraties van vallende bladeren, dennenappels, of kleine eikeltjes. Misschien vind je het leuk om een lieflijk bosdiertje in het ontwerp te verwerken, zoals een slapende egel of een lief vosje, boven op een stapel herfstbladeren.

Herfstelementen geboortekaartjes herfst

Met mijn vrolijke illustraties, maak ik schattige ontwerpen die een glimlach toveren bij het ontvangen van jouw unieke geboortekaartjes. Ik maak er een klein kunstwerkje van dat je met trots wilt delen en waardoor je ook nog jaren later met plezier terugdenkt aan deze bijzondere periode in je leven.

Veelgestelde vragen

Wat is ongeveer de prijs per geboortekaartje?

Kies je voor een aangepast kaartje uit een van mijn collecties? Dan betaal je voor het ontwerp inclusief de wijzigingen 195 Euro inclusief btw. De drukkosten komen daar bovenop.
Gemiddeld kom je ongeveer uit op €2,35* per kaartje. Dit is inclusief het ontwerpen en produceren van je geboortekaartje.
*Gebaseerd op 100 geboortekaartjes, BioPuur materiaal, A6 formaat.

Hoeveel aanpassingen kan ik laten maken bij een aangepast kaartje?

Bij een aangepast kaartje heb je de mogelijkheid om bestaande elementen aan te passen of verwijderen. Maar ook een extra illustratie toevoegen is mogelijk. Denk aan het toevoegen van een lief diertje in je ontwerp. Je ontvangt van mij altijd nog 1 verbeterde versie nadat ik jouw feedback ontvangen heb.
Wanneer je een bijna volledig ander kaartje wilt, stel ik voor om een uniek kaartje blanco te beginnen. Zo weten we allebei zeker dat je 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Wat is de snelst mogelijke levertijd?

Gemiddeld reken ik 2 weken voor het ontwerpen van een geboortekaartje. Ben je vergeten op tijd een geboortekaartje te maken en wil je graag last-minute een kaartje laten ontwerpen?

Compleet begrijpelijk. Er komt in deze periode behoorlijk veel op je af. Als mijn beschikbaarheid het toelaat, dan maak ik graag voor jou een gaatje vrij. Stuur mij zo snel mogelijk een bericht zodat ik op dat moment mijn beschikbaarheid kan controleren.

waar ben je naar op zoek?