Geboortekaartje jongen

Staat jouw kaartje hier niet tussen?

Voor een kleine meerprijs maak ik voor jou een volledig geboortekaartje op maat!

Hoera een jongen!

Nog heel even wachten en je kunt je kleine kereltje in je armen sluiten. Bij de komst van jouw lieve  zoontje hoort natuurlijk een bijzonder geboortekaartje. Bij Studio Noorderlicht vind je de meest kleurrijke, avontuurlijke, stoere en liefste geboortekaartjes voor jongens. Kies uit een van de vele illustraties met lieve diertjes, beboste landschappen en het magische noorderlicht en laat deze naar wens aanpassen.

De lieve geboortekaartjes van Studio Noorderlicht herken je aan de kleurrijke achtergronden, schattige diertjes en bosrijke landschappen. In elk ontwerp is het waterverf effect verwerkt wat het gevoel geeft van een handgeschilderd geboortekaartje. Hiermee creëer je een extra persoonlijk en zachte look en feel. Perfect om de komst van jouw lieve jongen aan te kondigen. Neem contact met mij op en we maken er samen een echt kunstwerkje van.

Geboortekaartjes ontwerpen voor een jongen

 • Altijd een snelle reactie
 • Persoonlijk contact
 • Aangepast ontwerp met 1 feedbackronde
 • Digitale proefdruk

Wanneer je een geboortekaartje gaat ontwerpen, wil je deze zo persoonlijk mogelijk maken. Vaak is het moment van de geslachtsbepaling het moment dat je ook gaat nadenken over de naam en dus ook het geboortekaartje. Want hoe ga je die mooie naam zo goed mogelijk tot zijn recht laten komen op het kaartje? Kies je voor een ontwerp waarbij de naam vooral opvalt? Dan zijn geboortekaartjes met een krans een mooie optie. Heb je liever een levendig ontwerp? Kies dan uit een van de vele geboortekaartjes met dieren.

Wat je ook kiest, bij Studio Noorderlicht maak je hoe dan ook een uniek geboortekaartje voor je zoontje. Wanneer je jouw lievelings ontwerp gevonden hebt, begint de echte pret pas! Het geboortekaartje voor je zoontje kun je namelijk naar hartelust aanpassen. Denk aan het aanpassen van kleuren, elementen, andere diertjes in het ontwerp plaatsen of het kindje in het ontwerp een ander setje kleding geven. Eigenlijk is alles wel mogelijk.

Ben je gek op de illustraties van Noorderlicht, maar kan je net niet vinden wat je zoekt? Ook dan help ik je graag verder. In dat geval gaan we samen een uniek geboortekaartje ontwerpen. Vraag een offerte aan met daarin je wensen en ik neem snel contact met je op om voor jou aan de slag te gaan.

Bestelproces: aangepast geboortekaartje bestellen

 1. De eerste ideetjes
  Eerst nemen we samen de tijd om jouw wensen en ideeën te bespreken. Denk aan:
  • Gewenste illustraties en kleuren
  • Type geboortekaartje (ongevouwen, klapkaartje, tweeluik)
  • Het aantal geboortekaartjes
  • Kleur/type envelop
  • Extra’s zoals sluitstickers, geboorteposter, geboortevlag, geboortebord
  • Uitgerekende datum
 1. De offerte
  Aan de hand van jouw ideeën en wensen stel ik een offerte op, inclusief drukkosten en de gewenste extra items.
 2. Ontwerpen
  Als je akkoord bent met de offerte, ga ik aan de slag met het ontwerpen van het geboortekaartje. Je ontvangt binnen twee weken een schetsvoorstel. Ik ontvang graag jouw feedback en zal hierna het definitieve ontwerp doorsturen.
 3. Laatste details
  Terwijl het geboortekaartje helemaal gereed is, kijken we naar de extra’s zoals sluitstickers, postzegels, enveloppen, geboorteposter, geboortevlag of geboortebord. Dit pakket ontvang je op tijd zodat je alles ruim voor de uitgerekende datum af kunt vinken van je to-do-lijst.
 4. Hoera, je kindje is geboren!
  Je kindje is geboren, gefeliciteerd! Wanneer het jou uitkomt, ontvang ik graag de details voor op het kaartje en maak ik een digitale proefdruk als laatste controle. Die eerste periode met je baby kan ervoor zorgen dat je iets minder scherp bent. Check dus altijd extra goed de spelling van de naam, geboorte details en contactgegevens.

Hierna ontvang je de geboortekaartjes binnen ongeveer twee werkdagen bij jou thuis. De hele wereld mag nu weten dat jouw wondertje er eindelijk is.

Vraag nu jouw offerte aan

Groene geboortekaartjes: het nieuwe blauw

Groene geboortekaartjes zijn de nieuwste trend en bieden een fris, modern alternatief voor de traditionele blauwe kaartjes voor jongens. Groen staat symbool voor groei, natuur en een nieuw begin – perfecte thema’s voor de komst van je kleintje. Bij Studio Noorderlicht hebben we een prachtige collectie groene geboortekaartjes, geïnspireerd door de natuur van het hoge noorden en de onderwaterwereld.

Onze ontwerpen variëren van zachte pastelgroen tot diep appelblauwzeegroen en dennengroen, allemaal voorzien van onze kenmerkende waterverftekeningen en speelse elementen. Denk aan een kaartje met een groen boslandschap vol dennenbomen en schattige dieren zoals vossen en uilen. Of kies voor een onderwaterwereld met sierlijk zeewier, kleurrijke vissen en speelse zeedieren.

Elk kaartje kan volledig worden gepersonaliseerd. Ontdek de veelzijdigheid van groen en laat je inspireren door de unieke en stijlvolle geboortekaartjes van Studio Noorderlicht, waar diertjes magisch tot leven komen.

Hoera, een jongen: bedrukte geboorte aankondigingen

Bij het ontwerpen van het perfecte geboortekaartje voor je zoon, zijn de juiste accessoires de kers op de taart. Studio Noorderlicht biedt een reeks prachtige accessoires die de aankondiging van de geboorte van jouw ventje naar een hoger niveau tillen.

 • Ontwerp op basis van jouw geboortekaartje
 • Alleen in combinatie met geboortekaartjes
 • Ruim op tijd in huis

Sluitstickers

Maak je enveloppen compleet met bijpassende sluitstickers. Of je nu kiest voor een eenvoudig hartje, een schattig diertje of een initialensticker, het geeft net dat beetje extra flair aan je aankondiging.

Geboorteposters

Creëer een blijvende herinnering met een geboorteposter. Deze posters hebben hetzelfde ontwerp als je geboortekaartje en bevatten alle belangrijke details zoals naam, geboortedatum en gewicht. Perfect voor in de babykamer of als cadeau voor grootouders.

Geboortevlaggen en borden

Laat de buurt weten dat je kleintje is geboren met een geboortevlag of geboortebord. Deze buitenaccessoires zijn een feestelijke manier om de geboorte van je zoon te vieren. Het ontwerp van op de vlag of het bord is hetzelfde als die van jouw geboortekaartje.

Aangepaste geboortekaartjes voor jouw stoere ventje

Ja, schattige diertjes en dromerige kleurenpaletten zijn helemaal mijn ding. Maar ook voor een stoer geboortekaartje draai ik mijn hand niet om. Wat dacht je van een buitenaards kaartje vliegend door de ruimte? Of een stoer klein ventje op avontuur in de wilde natuur. Kies uit een van de bestaande ontwerpen of stuur jouw idee door voor een avontuurlijk en uniek geboortekaartje.

waar ben je naar op zoek?