Geboortekaartje meisje

Staat jouw kaartje hier niet tussen?

Voor een kleine meerprijs maak ik voor jou een volledig geboortekaartje op maat!

Hoera een meisje!

Nog heel even wachten en je kunt je lieve kleine meid in je armen sluiten. Om haar komst te vieren, trek je natuurlijk alles uit de kast. En daar hoort een uniek geboortekaartje bij. Kies uit een van de vele geboortekaartjes voor meisjes en laat deze aanpassen om ‘m extra persoonlijk te maken. Ga je voor zoete pasteltinten, lieve diertjes of een geboortekaartje met bloemen? Ook een stoer geboortekaartje voor jouw avontuurlijke dochtertje vind je bij Studio Noorderlicht.

De illustraties zijn gebaseerd op de fauna en flora uit het hoge noorden en zijn digitaal getekend. Studio Noorderlicht geboortekaartjes herken je aan de zachte kleuren, schattige en speelse elementen en de uitstraling van een waterverftekening.

Zit het ideale plaatje er niet tussen, maar ben je wel helemaal gek op de tekenstijl van Studio Noorderlicht? Dan maak ik met alle liefde een uniek geboortekaartje speciaal voor jouw meisje.
Neem contact met mij op en we maken er samen een echt kunstwerkje van.

Geboortekaartjes voor een meisje ontwerpen

 • Altijd een snelle reactie
 • Persoonlijk contact
 • Aangepast ontwerp met 1 feedbackronde
 • Digitale proefdruk

Als je op zoek bent naar een geboortekaartje voor jouw meisje, dan biedt Studio Noorderlicht jou een ruim aanbod aan allerlei lieve, schattige, stoere, kleurrijke en bloemrijke geboortekaartjes. Denk aan een schattig diertje of misschien wel een groepje dieren die om de wieg staan van jouw kleine meid. Wordt ze vernoemd naar een prachtige bloem? Kies dan uit een van de vele geboortekaartjes met bloemen er op. Heeft jouw kleintje nu al een eigen willetje in jouw buik? Dan is een net zo eigenzinnig kaartje wel op zijn plaats. Hier vind je ook veel avontuurlijke en speelse geboortekaartjes met heuvelachtige en bosrijke landschappen of schattige dieren die met elkaar spelen en stoeien.

Zoals je leest: de keuze is reuze! En toch ga ik graag nog een stapje verder voor jou. Want alle geboortekaartjes voor meisjes kun je ook nog aan laten passen. Ben je bijvoorbeeld wel fan van een bepaald ontwerp, maar heb je liever een ander diertje? Voeg je graag nog een zusje of een broertje toe aan het ontwerp? Wil je een andere achtergrondkleur of wil je de bloemsoort aan laten passen? Het kan allemaal. 

Kies jouw favoriete ontwerp, neem contact met mij op en we gaan samen aan de slag om het perfecte geboortekaartje te ontwerpen voor jouw dochter. 

Bestelproces: aangepast geboortekaartjes

 1. De eerste ideetjes
  Eerst nemen we samen de tijd om jouw wensen en ideeën te bespreken. Denk aan:
  • Gewenste illustraties en kleuren
  • Type geboortekaartje (ongevouwen, klapkaartje, tweeluik)
  • Het aantal geboortekaartjes
  • Kleur/type envelop
  • Extra’s zoals sluitstickers, geboorteposter, geboortevlag, geboortebord
  • Uitgerekende datum
 1. De offerte
  Aan de hand van jouw ideeën en wensen stel ik een offerte op, inclusief drukkosten en de gewenste extra items.
 2. Ontwerpen
  Als je akkoord bent met de offerte, ga ik aan de slag met het ontwerpen van het geboortekaartje. Je ontvangt binnen twee weken een schetsvoorstel. Ik ontvang graag jouw feedback en zal hierna het definitieve ontwerp doorsturen.
 3. Laatste details
  Terwijl het geboortekaartje helemaal gereed is, kijken we naar de extra’s zoals sluitstickers, postzegels, enveloppen, geboorteposter, geboortevlag of geboortebord. Dit pakket ontvang je op tijd zodat je alles ruim voor de uitgerekende datum af kunt vinken van je to-do-lijst.
 4. Hoera, je kindje is geboren!
  Je kindje is geboren, gefeliciteerd! Wanneer het jou uitkomt, ontvang ik graag de details voor op het kaartje en maak ik een digitale proefdruk als laatste controle. Die eerste periode met je baby kan ervoor zorgen dat je iets minder scherp bent. Check dus altijd extra goed de spelling van de naam, geboorte details en contactgegevens.

Hierna ontvang je de geboortekaartjes binnen ongeveer twee werkdagen bij jou thuis. De hele wereld mag nu weten dat jouw wondertje er eindelijk is.

Vraag nu jouw offerte aan

Stoer geboortekaartje voor jouw meisje

Zijn jij en je partner echte wereldreizigers of zit een sterke wil in de familie? Dan is de kans groot dat jouw kleine meid het avontuurlijke gen met zich meedraagt. Ook voor kleine stoere meisjes ben je bij Studio Noorderlicht aan het juiste adres. 

Jouw stoere geboortekaartjes maken we helemaal persoonlijk.Kies bijvoorbeeld voor een geboortekaartje met een kleurrijk landschap en laat dennenbomen omtoveren tot palmbomen. Dobbert jouw meisje op de open zee met allemaal zeediertjes, kijkt ze samen met allemaal bosdiertjes naar het magische noorderlicht? Of zag je al een enorm leuk ontwerp en wil je enkel de roze elementen vervangen met een iets neutralere, meer natuurlijke kleur? Wat je ook zoekt, ook stoere geboortekaartjes voor meisjes vind je gewoon bij Studio Noorderlicht. 

Veelgestelde vragen

Ik weet nog niet of het een jongen of een meisje wordt. Kan ik ook twee aangepaste ontwerpen laten maken?

Absoluut, in dat geval maak ik twee ontwerpen. Voor de standaard prijs ontvang je wel maar 1 fysieke proefdruk. Wil je een fysieke proefdruk van zowel de jongen als het meisje, dan reken ik een extra proefdruk bovenop de afgesproken prijs. 

waar ben je naar op zoek?