geboortevlag

Geboortevlag

Geboortevlag laten maken?

Verwachten jullie een kindje? Gefeliciteerd! Je zult straks natuurlijk enorm trots zijn op de komst van jullie kleine spruit. Hoe leuk is het om dit geweldige nieuws te delen met een geboortevlag voor je huis? Ik kan voor jullie een prachtige geboortevlag ontwerpen die je met trots buiten kunt ophangen, of plakken als je hiervoor geen bevestiging hebt aan de gevel. De geboortevlaggen worden perfect gecombineerd met de geboortekaartjes die ik aanbied.

prachtige geboortevlag

Nadat ik het ontwerp voor jullie geboortevlag heb gemaakt en jullie er akkoord mee zijn, laat ik het bedrukken. Dit kan in verschillende formaten, waarbij een populair formaat een kioskvlag is. Deze geboortevlag komt perfect tot zijn recht zowel binnen als buiten en is een opvallende manier om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen.

De geboortevlaggen worden gedrukt op het duurzame materiaal Banner 610. Dit zorgt voor een heldere en langdurige kwaliteit van de afdruk, die dubbelzijdig is zodat de vlag niet doorschijnt. Hierdoor blijft de vlag lang mooi en kunnen jullie er jaren van genieten.

Een geboortevlag is een stijlvolle en opvallende manier om de komst van jullie kleintje te vieren en te delen met iedereen die langs jullie huis komt. Heb je nog geen vlaggenstok of bevestigingspunt voor aan je huis? Geef dit aan bij de offerte, ook dit kan via mij besteld worden. Heb je liever een vlag met zuignap aan het raam, ook dit is mogelijk! Ik zal alles netjes in een overzichtelijk offerte zetten zodat je weet waar je voor betaald.

Formaten geboortevlag

De geboortevlag in de form kioskvlag (zoals hierboven afgebeeld) is beschikbaar in de volgende formaten:

  • 50 x 100 x 150cm
  • 68 x 68 x 136cm
  • 75 x 75 x 150cm

Formaten geboortevlag voor op het raam

De geboortevlag voor op het raam is beschikbaar in het volgende formaat:

  • 55 x 80 x 59,5cm
Rendier Studio Noorderlicht

prijzen

Een geboortevlag ontwerp ik altijd in combinatie met een geboortekaartje.

Je kan dus kiezen voor een geheel uniek en persoonlijk geboortekaartje wat speciaal voor jou op maat gemaakt wordt. Het is ook mogelijk om een bestaand geboortekaartje aan te laten passen met een paar kleine wijzigingen, denk dan aan een ander kleurtje of een extra elementje.

Hieronder staat de extra-prijs voor het ontwerpen van een geboortevlag. Deze prijs is exclusief het laten bedrukken, deze kosten worden meegenomen in de offerte.

geboortevlag

€ 39,95 incl btw

waar ben je naar op zoek?