Geboortekaartje op maat

Geboortekaartje op maat Studio Noorderlicht

Kleintje op komst!

Verwachten jullie een kindje? Gefeliciteerd! Bij zo’n groot wonder hoort ook het uitzoeken van een uniek geboortekaartje wat helemaal aansluit bij jullie wensen. Ik help jullie graag bij het creëren van een droomkaartje wat speciaal is gemaakt voor jullie kleine spruit. Met zachte kleuren en lieve elementjes wordt het niet alleen een aankondiging maar ook een herinnering aan dit kostbare moment!

Naast het geboortekaartje kan ik in dezelfde stijl eventueel ook nog een geboorteposter, geboortebord voor op het raam of een geboortevlag ontwerpen.

een unieke aankondiging van jouw kleine wonder

De geboorte van een kind is een wonderbaarlijk moment dat vraagt om een bijzondere aankondiging. Ik begrijp dit als geen ander en heb mij daarom gespecialiseerd in het creëren van unieke geboortekaartjes op maat. Elk van mijn geboortekaartje is een liefdevolle reflectie van jouw wensen, vermengd met mijn passie voor natuurlijke schoonheid en een palet van zachte, aansprekende kleuren.

Met geboortekaartjes op maat zorg ik ervoor dat elk element, van kleur tot vormgeving, in harmonie is met het verhaal dat jij wilt vertellen. Mijn unieke geboortekaartjes zijn niet alleen een aankondiging, maar ook een blijvende herinnering aan de speciale tijd die de komst van jouw kindje markeert.

Naast geheel gepersonaliseerde kaarten, bied ik ook een selectie van standaard geboortekaartjes die klaarstaan om met een persoonlijke touch te worden afgestemd op jouw unieke voorkeuren. 

Rendier Studio Noorderlicht
Geboortekaartje op maat Studio Noorderlicht

Stappenplan

 1. De eerste ideetjes
  Voor een uniek geboortekaartje bespreken we samen jullie ideeën, zoals bijvoorbeeld de gewenste gewenste illustratie, het aantal kaartjes en de tekst. Ook de extra’s zoals bijpassende enveloppen en postzegels zijn bespreekbaar. Het is zowel mogelijk om voor een geheel uniek kaartje te kiezen als voor een aangepast bestaand ontwerp. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan een extra diertje of andere kleertjes. Natuurlijk help ik ook graag verder als jullie nog geen specifieke wensen hebben, samen komen we er achter hoe jullie perfecte kaartje eruit ziet!
 2. Offerte
  Aan de hand van jullie ideeën en wensen stel ik een offerte op, inclusief drukkosten en de gewenste aanvullende items.
 3. Ontwerp
  Als jullie akkoord zijn met de offerte, ga ik aan de slag met het ontwerpen van het geboortekaartje. Jullie ontvangen binnen twee weken drie schetsvoorstellen en jullie mogen daarop jullie feedback delen. Vervolgens werk ik jullie gewenste schets helemaal uit en volgt er weer een feedbackronde. Als het kaartje helemaal naar wens is, ontvangen jullie een echte proefdruk per post. Ook daarna volgt een feedbackronde zodat jullie kaartje helemaal klopt. En dan is het wachten…
 4. Extra items
  Terwijl jullie geboortekaartje helemaal gereed is, kunnen we kijken naar de bijpassende items, zoals sluitstickers, postzegels en enveloppen. Deze ontvangen jullie tijdig zodat jullie in alle rust de geboortekaartjes kunnen voorbereiden!
 5. Hoera, jullie kindje is geboren!
  Jullie kindje is geboren, wat fantastisch! De details voor op het kaartje geven jullie door, zoals de naam, de geboortedatum en eventuele andere gegevens. Voor de laatste keer ontvangen jullie een digitale proefdruk en als het kaartje helemaal naar wens is dan gaat het kaartje naar de drukker en krijgen jullie de geboortekaartjes rechtstreeks vanaf de drukker binnen circa 2 werkdagen thuisgestuurd. De hele wereld mag nu weten dat de wereld er een wondertje bij heeft!

 

Wat anderen zeggen

prijzen

Je kan dus kiezen voor een geheel uniek en persoonlijk geboortekaartje wat speciaal voor jou op maat gemaakt wordt. Het is ook mogelijk om een bestaand geboortekaartje aan te laten passen met een paar kleine wijzigingen, denk dan aan een ander kleurtje of een extra elementje. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden. Deze prijzen zijn exclusief drukwerk, deze kosten worden meegenomen in de offerte.

uniek geboortekaartje

€ 295 incl btw

Gemiddeld € 3,35 per kaartje*

aangepast geboortekaartje

€ 195 incl btw

Gemiddeld € 2,35 per kaartje*
* Dit is inclusief het ontwerpen en produceren van je geboortekaartje.
Gebaseerd op 100 geboortekaartjes, BioPuur materiaal, A6 formaat.

Bekijk een paar voorbeelden

Annemarie Peeters Studio Noorderlicht

Offerte aanvragen

waar ben je naar op zoek?