Geboorteposter

Geboorteposter

Geboorteposter laten maken?

Verwachten jullie een kindje? Gefeliciteerd! Je zult straks natuurlijk enorm trots zijn op de komst van jullie kleine spruit. Hoe mooi is het om dit blijde nieuws met een geboorteposter in je huis te laten zien? Ik kan voor jou een prachtige geboorteposter ontwerpen die je met trots aan de muur kunt hangen. De geboorteposters zijn te combineren met de geboortekaartjes die ik aanbied.

prachtige geboorteposter

Nadat ik het ontwerp voor jullie geboorteposter heb gemaakt en jullie er akkoord mee zijn, laat ik het bedrukken. Dit kan in verschillende formaten, maar een veelvoorkomend formaat is A3 (297 bij 420 mm). Deze geboorteposter komt perfect tot zijn recht in een mooie lijst en fleurt elke muur op, of het nu in de woonkamer of de babykamer is.

De geboorteposters worden gedrukt op hoogwaardig papier dat zorgt voor een heldere en duurzame afdruk. Hierdoor blijft de poster lang mooi en kun je er jaren van genieten.

Kies je voor een geboorteposter, dan heb je een prachtige en blijvende herinnering die je eenvoudig kunt ophangen of neerzetten. Het is een stijlvolle manier om de komst van jullie kleintje te vieren en te delen met iedereen die jullie huis binnenkomt.

Rendier Studio Noorderlicht

prijzen

Een geboorteposter ontwerp ik altijd in combinatie met een geboortekaartje.

Je kan dus kiezen voor een geheel uniek en persoonlijk geboortekaartje wat speciaal voor jou op maat gemaakt wordt. Het is ook mogelijk om een bestaand geboortekaartje aan te laten passen met een paar kleine wijzigingen, denk dan aan een ander kleurtje of een extra elementje.

Hieronder staat de extra-prijs voor het ontwerpen van een geboorteposter. Deze prijs is exclusief het laten bedrukken, deze kosten worden meegenomen in de offerte.

geboorteposter

€ 24,95 incl btw

waar ben je naar op zoek?