Geboortekaartje spelende vosjes

Een lief en vrolijk geboortekaartje van twee spelende vosjes. Een heel leuk geboortekaartje voor een tweeling of broertjes en/of zusjes!

€ 195 incl btw
± € 2,35 per stuk voor 100 kaarten

Details

Hoe werkt het?

 1. Kies een geboortekaartje
  Heb je een mooi geboortekaartje gevonden binnen de collectie? Stuur dan de aanvraag in. Alle kaartjes kunnen naar wens worden aangepast met bijvoorbeeld andere kleurtjes, elementen of tekst. Geef je voorkeuren gerust door bij de opmerkingen. Een geboortekaartje uit de collectie kost € 195 incl btw. De kosten van de drukker komen daar nog bij. Je ontvangt altijd eerst een offerte voordat het definitief is!
 2. De offerte
  Aan de hand van jullie ideeën en wensen stel ik een offerte op, inclusief drukkosten en de gewenste aanvullende items.
 3. Ontwerp
  Nadat jullie akkoord zijn met de offerte, ga ik aan de slag met het ontwerp. Binnen twee weken ontvangen jullie een digitaal uitgewerkt voorstel voor het kaartje. Daarop volgt een feedbackronde. Als het kaartje helemaal naar wens is, ontvangen jullie een echte proefdruk per post. Ook daarna volgt een feedbackronde zodat jullie kaartje helemaal klopt. En dan is het wachten…
 4. Extra items
  Terwijl jullie geboortekaartje helemaal gereed is, kunnen we kijken naar de bijpassende items, zoals een geboorteposter, geboortevlag, geboortebord op het raam, sluitstickers, postzegels en enveloppen. Deze ontvangen jullie tijdig zodat jullie in alle rust de geboortekaartjes kunnen voorbereiden!
 5. Hoera, jullie kindje is geboren!
  Jullie kindje is geboren, wat fantastisch! De details voor op het kaartje geven jullie door, zoals de naam, de geboortedatum en eventuele andere gegevens. Voor de laatste keer ontvangen jullie een digitale proefdruk en als het kaartje helemaal naar wens is dan gaat het kaartje naar de drukker en krijgen jullie de geboortekaartjes rechtstreeks vanaf de drukker binnen circa 2 werkdagen thuisgestuurd. De hele wereld mag nu weten dat de wereld er een wondertje bij heeft!

veelgestelde vragen

Wat is ongeveer de prijs per geboortekaartje?

Kies je voor een aangepast kaartje uit een van mijn collecties? Dan betaal je voor het ontwerp inclusief de wijzigingen 195 Euro inclusief btw. De drukkosten komen daar bovenop. 

Gemiddeld kom je ongeveer uit op  €2,35* per kaartje. Dit is inclusief het ontwerpen en produceren van je geboortekaartje.

*Gebaseerd op 100 geboortekaartjes, BioPuur materiaal, A6 formaat.

Hoeveel aanpassingen kan ik laten maken bij een aangepast kaartje?​

Bij een aangepast kaartje heb je de mogelijkheid om bestaande elementen aan te passen of verwijderen. Maar ook een extra illustratie toevoegen is mogelijk. Denk aan het toevoegen van een lief diertje in je ontwerp. Je ontvangt van mij altijd nog 1 verbeterde versie nadat ik jouw feedback ontvangen heb.
Wanneer je een bijna volledig ander kaartje wilt, stel ik voor om een uniek kaartje blanco te beginnen. Zo weten we allebei zeker dat je 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Wat is de snelst mogelijke levertijd?

Gemiddeld reken ik 2 weken voor het ontwerpen van een geboortekaartje. Ben je vergeten op tijd een geboortekaartje te maken en wil je graag last-minute een kaartje laten ontwerpen?

Compleet begrijpelijk. Er komt in deze periode behoorlijk veel op je af. Als mijn beschikbaarheid het toelaat, dan maak ik graag voor jou een gaatje vrij. Stuur mij zo snel mogelijk een bericht zodat ik op dat moment mijn beschikbaarheid kan controleren.

andere geboortekaartjes

Aanvragen

waar ben je naar op zoek?

Voordat je weggaat

Je hebt nog producten in je winkelwagen, zou ik je in de toekomst mogen mailen met herinneringen en nieuwe producten?