veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen van kaarten uit mijn webshop binnen Nederland bedragen de verzendkosten €3,95. Echter, bij bestellingen boven de €25,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Voor bestellingen naar België bedragen de verzendkosten €4,95. Maar ook hier geldt: bestellingen van €50,- en hoger worden gratis verzonden.

Voor op maat gemaakte geboortekaartjes gelden speciale regelingen worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Mocht je nog vragen hebben over onze verzendkosten of andere zaken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Ja, je hebt het recht om je bestelling van wenskaarten binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je mij via e-mail op de hoogte te stellen om je aankoop te annuleren. 

Na de melding heb je nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. De producten dienen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd te worden. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening. Zodra wij de geretourneerde producten hebben ontvangen en geïnspecteerd, zal ik het volledige aankoopbedrag, aan je terugbetalen.

Let op: gepersonaliseerde geboortekaartjes is maatwerk, elk besteld kaartje wordt speciaal voor jou gedrukt. Het herroepingsrecht is daarom niet van toepassing op de bestellingen, je kunt je bestelling niet retour sturen.

Wat is ongeveer de prijs per geboortekaartje?

Kies je voor een aangepast kaartje uit een van mijn collecties? Dan betaal je voor het ontwerp inclusief de wijzigingen 195 Euro inclusief btw. De drukkosten komen daar bovenop. 

Gemiddeld kom je ongeveer uit op  €2,35* per kaartje. Dit is inclusief het ontwerpen en produceren van je geboortekaartje.

*Gebaseerd op 100 geboortekaartjes, BioPuur materiaal, A6 formaat.

Hoeveel aanpassingen kan ik laten maken bij een aangepast kaartje?

Bij een aangepast kaartje heb je de mogelijkheid om bestaande elementen aan te passen of verwijderen. Maar ook een extra illustratie toevoegen is mogelijk. Denk aan het toevoegen van een lief diertje in je ontwerp. Je ontvangt van mij altijd nog 1 verbeterde versie nadat ik jouw feedback ontvangen heb.
Wanneer je een bijna volledig ander kaartje wilt, stel ik voor om een uniek kaartje blanco te beginnen. Zo weten we allebei zeker dat je 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Wat is de snelst mogelijke levertijd?

Gemiddeld reken ik 2 weken voor het ontwerpen van een geboortekaartje. Ben je vergeten op tijd een geboortekaartje te maken en wil je graag last-minute een kaartje laten ontwerpen?

Compleet begrijpelijk. Er komt in deze periode behoorlijk veel op je af. Als mijn beschikbaarheid het toelaat, dan maak ik graag voor jou een gaatje vrij. Stuur mij zo snel mogelijk een bericht zodat ik op dat moment mijn beschikbaarheid kan controleren.

waar ben je naar op zoek?