Annemarie Peeters Studio Noorderlicht

Over studio noorderlicht

Hoi, wat leuk dat jij er bent! Ik ben Annemarie Peeters, de dromer en tekenaar/ontwerper achter al de vrolijke ontwerpen die je hier ziet. Samen met mijn lieve man en dochter woon ik in een gezellig huis aan de rand van de Veluwe. We zijn als gezin regelmatig in Lapland te vinden. Je raadt dus al wel waar de naam vandaan komt 🙂 een mooie verwijzing dus naar de belangrijkste plek in mijn leven!

Als kind kon ik uren tekenen, als echte introverteling kon ik me er helemaal in verliezen. Een tijdlang heeft het aan de kant gestaan, maar toen ik een aantal jaar geleden in een burn-out terecht kwam, kon ik er niet meer omheen. Creatief bezig zijn is iets waar ik ontspanning uit haal en heel gelukkig van word. Ik ontdekte digitaal tekenen en was direct enthousiast. Als perfectionist is het werken met pen en papier soms best een uitdaging, dus dit was een hele fijne uitkomst! Kort daarna ben ik begonnen met mijn Instagram account en al snel kwamen daar hele leuke opdrachten uit. Ik heb mijn eigen Etsy shopje opgezet en ik weet nog hoe blij ik was toen de eerste bestellingen en zelfs aanvragen voor naar wens gemaakte geboortekaartjes binnenkwamen!

Mijn grootste inspiratiebron is de natuur, daar ben ik graag te vinden. Lapland is dus ook iets wat ik graag laat terugkomen in mijn creaties: de rust, de natuurspektakels en leuke bosdieren. Mijn doel is dat de ontvanger met een grote glimlach denkt: “Dit is écht iets bijzonders!”

Heb je iets leuks in gedachte, zoals een ontwerp naar wens? Laat het mij gerust weten, ik help je graag verder!

Mijn doel is dat de ontvanger met een grote glimlach denkt: “Dit is écht iets bijzonders!”

waar ben je naar op zoek?