Geboortebord raam

Geboortebord raam

Geboortebord laten maken?

Verwachten jullie een kindje? Gefeliciteerd! Je zal straks natuurlijk enorm trots zijn op het feit dat jouw kleine spruit er is, hoe mooi is het om dit aan de wereld te laten zien met een geboortebord aan het raam? Ik kan voor jou een mooi geboortebord ontwerpen die je met trots op het raam plakt. De geboorteborden zijn te combineren met de geboortekaartjes die ik aanbied.

weersbestendig geboortebord

Nadat ik het ontwerp voor jullie geboortebord heb gemaakt en jullie er akkoord mee zijn laat ik het bedrukken. Dit kan op verschillende formaten, maar de meest voorkomende formaat is 100 x 70 cm. Het geboortebord is weersbestendig en bevestig je eenvoudig op ramen of andere gladden ondergronden met dubbelzijdige tape of zuignappen, die keuze is aan jullie.

Het materiaal dat gebruikt wordt om het geboortebord te maken is kanaalplaat. Dat maakt het weerbestendig en is 100% recyclebaar. Het bord wordt aan de voorzijde ingesneden zodat je het bord gemakkelijk kan vouwen.

Als je kiest voor een geboortebord met zuignappen heb je het voordeel dat je deze nog eenvoudig kan verplaatsen.

Rendier Studio Noorderlicht

prijzen

Een geboortebord voor aan het raam ontwerp ik altijd in combinatie met een geboortekaartje.

Je kan dus kiezen voor een geheel uniek en persoonlijk geboortekaartje wat speciaal voor jou op maat gemaakt wordt. Het is ook mogelijk om een bestaand geboortekaartje aan te laten passen met een paar kleine wijzigingen, denk dan aan een ander kleurtje of een extra elementje.

Hieronder staat de extra-prijs voor het ontwerpen van een geboortebord. Deze prijs is exclusief het laten bedrukken, deze kosten worden meegenomen in de offerte.

geboortebord raam

€ 39,95 incl btw

waar ben je naar op zoek?