Geboortekaartjes ontwerper

Annemarie Peeters Studio Noorderlicht

de ontwerper achter de geboortekaartjes

Hallo, ik ben Annemarie, de dromer en tekenaar achter Studio Noorderlicht, gevestigd aan de rand van de Veluwe. Als gepassioneerde geboortekaartjes ontwerper laat ik mij inspireren door de natuur en onze reizen naar Lapland. Na een burn-out vond ik mijn passie voor digitaal tekenen terug, wat mij in staat stelt om met grote precisie en oog voor detail te werken. Elk geboortekaartje is een klein kunstwerk, ontworpen om een moment van puur geluk vast te leggen.

Ben je op zoek naar een geboortekaartje dat echt bijzonder is? Ik help je graag met een uniek ontwerp dat jouw verhaal vertelt.

unieke ontwerpen

geboortekaartjes 

Als ervaren geboortekaartjes ontwerper specialiseer ik me in het creëren van unieke, gepersonaliseerde kaartjes die meer zijn dan een aankondiging; ze zijn een viering van nieuw leven. Mijn grootste inspiratiebronnen zijn de serene schoonheid van de natuur en de ongerepte landschappen van Lapland, die terugkomen in mijn ontwerpen. Of je nu een minimalistisch design prefereert of iets speels en kleurrijk, ik zorg ervoor dat elk kaartje reflecteert wat jij voor ogen hebt.

Ontdek bij Studio Noorderlicht hoe een geboortekaartje meer kan zijn dan een aankondiging. Neem contact op om samen iets onvergetelijks te creëren dat jouw unieke moment viert.

Rendier Studio Noorderlicht
Geboortekaartje op maat Studio Noorderlicht

Stappenplan

 1. De eerste ideetjes
  Voor een uniek geboortekaartje bespreken we samen jullie ideeën, zoals bijvoorbeeld de gewenste gewenste illustratie, het aantal kaartjes en de tekst. Ook de extra’s zoals bijpassende enveloppen en postzegels zijn bespreekbaar. Het is zowel mogelijk om voor een geheel uniek kaartje te kiezen als voor een aangepast bestaand ontwerp. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan een extra diertje of andere kleertjes. Natuurlijk help ik ook graag verder als jullie nog geen specifieke wensen hebben, samen komen we er achter hoe jullie perfecte kaartje eruit ziet!
 2. Offerte
  Aan de hand van jullie ideeën en wensen stel ik een offerte op, inclusief drukkosten en de gewenste aanvullende items.
 3. Ontwerp
  Als jullie akkoord zijn met de offerte, ga ik aan de slag met het ontwerpen van het geboortekaartje. Jullie ontvangen binnen twee weken drie schetsvoorstellen en jullie mogen daarop jullie feedback delen. Vervolgens werk ik jullie gewenste schets helemaal uit en volgt er weer een feedbackronde. Als het kaartje helemaal naar wens is, ontvangen jullie een echte proefdruk per post. Ook daarna volgt een feedbackronde zodat jullie kaartje helemaal klopt. En dan is het wachten…
 4. Extra items
  Terwijl jullie geboortekaartje helemaal gereed is, kunnen we kijken naar de bijpassende items, zoals sluitstickers, postzegels en enveloppen. Deze ontvangen jullie tijdig zodat jullie in alle rust de geboortekaartjes kunnen voorbereiden!
 5. Hoera, jullie kindje is geboren!
  Jullie kindje is geboren, wat fantastisch! De details voor op het kaartje geven jullie door, zoals de naam, de geboortedatum en eventuele andere gegevens. Voor de laatste keer ontvangen jullie een digitale proefdruk en als het kaartje helemaal naar wens is dan gaat het kaartje naar de drukker en krijgen jullie de geboortekaartjes rechtstreeks vanaf de drukker binnen circa 2 werkdagen thuisgestuurd. De hele wereld mag nu weten dat de wereld er een wondertje bij heeft!

 

Wat anderen zeggen

prijzen

Je kan dus kiezen voor een geheel uniek en persoonlijk geboortekaartje wat speciaal voor jou op maat gemaakt wordt. Het is ook mogelijk om een bestaand geboortekaartje aan te laten passen met een paar kleine wijzigingen, denk dan aan een ander kleurtje of een extra elementje. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden. Deze prijzen zijn exclusief drukwerk, deze kosten worden meegenomen in de offerte.

uniek geboortekaartje

€ 295 incl btw

aangepast geboortekaartje

€ 195 incl btw

Bekijk een paar voorbeelden

Annemarie Peeters Studio Noorderlicht

Offerte aanvragen

waar ben je naar op zoek?